فناورینرم‌افزار و اپلیکیشنهمه عناوین

آیا اپلیکیشن FaceApp از شما جاسوسی می‌کند؟

شواهد فعلی نشان می‌دهد که این اپلیکیشن روسی بدون اجازه از شما عکس نگرفته و برای پروژه‌های سازمان‌یافته مخوف از آن‌ها استفاده نمی‌کند.

بعد از همه‌گیر شدن این اپلیکیشن در سال ۲۰۱۷ و عبور از مرز ۸۰ میلیون کاربر فعال، بار دیگر به لطف چالشی که سلبریتی ها آغاز کردند موردتوجه قرار کاربران گرفت.

این اپلیکیشن با استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی فیلترهایی را بر روی صورت کاربران اجرا می‌کند، برای مثال کاربران می‌توانند با بهره‌گیری از فیلتر بالا بردن سن در اپلیکیشن عکس پیری خود را مشاهده کنند. به کمک همین فیلتر بود که چالش اخیر سلبریتی ها به راه افتاد و فضای شبکه‌های اجتماعی پر شد از عکس‌های پیری کاربران.

اما چند روز قبل، یک توییت منتشر شد که در آن‌یک توسعه‌دهنده هشدار داده که این اپلیکیشن می‌تواند بدون دریافت اجازه از کاربر، تمام عکس‌های موجود درگوشی را برای سرورهای خود ارسال کند. این فرد بعداً اعلام کرد که با انتشار این توییت می‌خواسته خطر دسترسی اپلیکیشن FaceApp به عکس‌های موجود در گوشی را اطلاع‌رسانی کند.

سپس یکی دیگر از محققان امنیت سایبری که در توییتر با نام کاربری Elliot Alderson حضور دارد، برای بررسی این اپلیکیشن، آن را دانلود کرده تا ببیند که چه اطلاعاتی را برای سرور خود ارسال می‌کند. طبق این بررسی، اپلیکیشن FaceApp تنها عکس‌هایی موردنظر کاربر را به سرور خود می‌فرستد. و این سرورها کجا هستند؟ برخلاف نظر عموم کاربران، این سرورها در روسیه قرار ندارند بلکه در آمریکا هستند. بر اساس این بررسی‌ها، این اپلیکیشن از دیتاسنترهای آمازون در آمریکا استفاده می‌کند. البته ازآنجایی‌که مقر اصلی شرکت سازنده FaceApp در سن‌پترزبورگ قرار دارد، به‌احتمال‌زیاد آن‌ها به این اطلاعات دسترسی دارند.

برای رفع ابهام از این موضوع مؤسس اپلیکیشن فیس اپ با خبرگزاری فوربس (Forbes) ارتباطی برقرار کرده و توضیحاتی دراین‌باره داده است که با هم مرور می‌کنیم:

ما تنها تصاویری را بر روی سرورهایمان آپلود می‌کنیم که خود کاربر آن‌ها را انتخاب کرده باشد. گونچاروف (Goncharov) همچنین افزود: ما هیچ تصویری از موبایل شما به فضای ابری خودمان ارسال نمی‌کنیم.

ما ممکن است عکس‌های ارسال‌شده کاربران را ذخیره کنیم که این هم برای جلوگیری از بارگذاری چندین‌باره عکس در فضای ما باشد، اکثر عکس‌ها پس از ۴۸ ساعت از زمان آپلود از روی سرورهای ما پاک می‌شود.

او همچنین گفت که کاربران می‌توانند درخواست پاک کردن همه اطلاعاتشان را ثبت کنند و مکرراً افزود که ما اطلاعات را با هیچ نهاد سوم شخصی به اشتراک نمی‌گذاریم.

منبع : forbes

 

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آیا میدانستید ؟

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن